Vintersko med fleksibel broddløsning

Sievi skolett med brodder
Sievi har utviklet en type vintersko, piggsko - hvor du kan velge om piggene skal være aktive eller ikke. Valget gjør du enkelt «on the fly» med en spak integrert i hælsålen på vinterskoen. Vi leverer slike vintersko med tåvern/spikertramp, men også som vintersko uten vern.

Skolett med brodder og vern – Spike GT Roller
Vintersko med overdel i pustende materiale, vanntett skinn og nubuck, skaft i vannavvisende stoff, og den nye Boa mekanismen M4. Fôret i vinterskoen er en kombinasjon av fleece og det pustende og vanntette Gore-Tex SportiveSievi Spike GT Roller.
Innleggssålen Dual Comfort er støtdempende og gir en god avlasting til foten. Den reduserer støt mot hæl parti og under fotballe på vinterskoen. Refleksstripe som øker sikkerheten.

Les mer og bestill her

Skolett med brodder uten vern – Spike Soft
Overdel i vannavvisende nubuck skinn og øvre del av skaft i Cordura. vinterskoen har fleece fôr, snøring og glidelås samt en innleggssåle Dual Comfort for støtdempende og Sievi Spike Softavlastende effekt for hæl parti og fotballe. "Spak" for aktivering av pigg
Les mer og bestill her


Butikk og nettbutikk
Vår nettbutikk er alltid åpen, men du kan også komme og se vårt utvalg i vintersko, vernesko og arbeidssko i våre butikker på Jessheim og Kjeller ved Lillestrøm. 

Du kan se våre fottøy med  og uten vern her