Håndverksbukser

Snickers 3214 arbeidsbukse

Våre håndverksbukser fra Snickers, Univern, Helly Hansen, Blåkläder, Björnkläder, med flere, dekker de kravene enhver måtte ha til håndverksbukser. 

Helly Hansen ICU pant 77471

Håndverksbuksene finnes i et utall av farger, størrelser og stoffkvaliteter. Snickers har, gjennom sin serie håndverksbukser med stretch - Flexiwork, et komplett sortiment med og uten synlighet, med og uten stretch. 

Helly Hansen har også stretchprodukter, med og uten synlighet - i tillegg til "vanlige" håndverksbukser med og uten synlighet og hylsterlommer. Vi har også produkter fra Blåkläder, Blåkläder servicebukse 1459Björnkläder og Jobman - håndverksbukser og servicebukser med god komfort og fokus på praktiske detaljer. 

Håndverksbuksene med synlighet i klasse 1 og 2 tilfredsstiller de krav som stilles på byggeplasser, anlegg og lager - synlighet i riktig klasse skaper trygghet for at man synes i terrenget. Stoffer som softshell, stretch, bomull, Cordura, syntetisk, finnes i de håndverkerbuksene vi leverer. Håndverksbukser og servicebukser med tilbehør og utstyr som passer enhver. Se vårt utvalg av håndverkerbukser her