Arbeidstøy fra RAF

Arbeidstøy til alle formål
RAF Romerike Arbeidstøy leverer arbeidstøy til all slags bruk, sommer og vinter, dame og herre. ArbeidsklærVårt arbeidstøy er nøye utvalgt blant store, seriøse leverandører – som ser viktigheten av å kombinere funksjon i arbeidstøy med brukerkomfort, kvalitet og sikkerhet. Arbeidstøyet er en viktig del av det personlige verneutstyret, og gjelder fra ytterst til innerst. Å gå på arbeid og være trygg på det man har på kroppen er viktig – slik er godt arbeidstøy et godt grunnlag for gode arbeidsdager, hvor intet er overlatt til tilfeldigheter. Arbeidsdagen er lang, og arbeidstøy er det eneste som følger en gjennom hele dagen.

Våre leverandører av arbeidstøy
Vårt arbeidstøy leveres som nevnt av store, seriøse aktører. Snickers Workwear har langArbeidsklær historie, og har levert arbeidstøy i mer enn 40 år. Videre kommer arbeidstøyet fra Univern, med like lang historie – de har stort utvalg i arbeidstøy under eget merke, men har også agentur på arbeidstøy fra blant annet Björnkläder, samt verneutstyr og førstehjelpsutstyr. Velkjent er også tradisjonsrike Blåkläder, hvor vi også henter en del arbeidstøy. Helly Hansen Workwear leverer flere serier med arbeidstøy i høy kvalitet. Norske arbeidere stiller høye krav til arbeidstøy, og vi leverer arbeidstøy av toppklasse.

Sertifiseringer
Det finnes mange standarder og krav til arbeidstøy, EN-/ISO-normer. Romerike Arbeidstøy leverer arbeidstøy, vernesko og annet verneutstyr om tilfredsstiller de forskjellige krav Arbeidstøyet handler du trygt hos RAF Romerike Arbeidstøy.


Se vårt utvalg av arbeidstøy i nettbutikken. Her er link til noe av arbeidstøyet:

Arbeidstøy

            Arbeidsbukser

            Arbeidsjakker          

            Vintertøy

            Flammehemmende

            Synlighet

            Vernefottøy

Profilering på arbeidstøy
RAF Romerike Arbeidstøy hjelper deg med profilering på arbeidstøy. Ønsker du din logo på arbeidstøyet, kan vi bistå med hele prosessen. Vi har utstyr for å trykke logo på arbeidstøy, og samarbeider med så vel designere som trykkeri for å skaffe nettopp deg den riktige profileringen på arbeidstøy. Ønsker og behov er forskjellige, men felles mål er at arbeidstøyet blir en del av markedsføringen av din bedrift og av tjenester du kan tilby. gjenspeiler virksomhetens profil og image.

Utgifter til arbeidstøy kan du få fradrag for. Les mer om det her:  
Regler for fradrag ved utlegg til arbeidstøy