Arbeidsklær, Vernesko, Trykk og Brodering

Arbeidsklær for det norske arbeidsmarkedet. 

Arbeidsklær for ute og innendørsbruk. Arbeidsklær som er tilpasset ditt arbeid. Arbeidstøy for alle arbeidsgrupper fra tung industri, lager, service, bygg, anlegg O.S.V. Arbeidsklær produsenter fokuserer gjerne på enkelte grupper eller bransjer. Vi sitter med et stor lager fra flere leverandører av arbeidsklær. Dette slik at du skal kunne velge det som passer for din arbeidsdag. 

Logotrykk og tekstiltrykk av arbeidsklær.
Tekstiltrykk utføres på arbeidsklær slik at du og ditt firma kan framstå som profesjonelle aktører innenfor din bransje.Transfer trykk er mest brukt og kan brukes på `alt` arbeidstøy. På det meste av arbeidsklærne anbefaler vi å trykke logo. Transfertrykk på arbeidsklærne har fordeler som rask levering og er svært detaljrik. Brodering anbefales på fleec og skjorter og eksklusive plagg. Brodering `løfter` inntrykket av plagget. Arbeidsklær med brodering passer best når man bestiller større antall.

Retten til fradragfor kjøp av arbeidstøy.
Fradrag for kjøp av arbeidstøy har noen krav som man bør kjenne.Uniform, DVS. Arbeidsklær med tekstiltrykk som ikke uten videre kan fjernes er et av kravene. Verne- og vareklær og annen spesiell bekledning er et annet krav.Arbeidsklær som hovedsakelig benyttes i yrket vil normalt være fradrags berettiget.
Ønsker du å sette deg bedre inn i lovverket om arbeidsklær kan du lese mer her

Arbeidsgivere og kjøp av arbeidsklær.
Arbeidsgivere har normalt krav på fradrag for kostnader til arbeidsklær med tekstiltrykk .Arbeidsklær med godt synlig logotrykk kreves ofte. Uniform ,Verne- og vareklær og annen spesiell bekledning gir alle rett til fradrag.
Arbeidstilsynet har laget et notat om tema arbeidstøy som du kan lese her:

Butikk og nettbutikk
Vår nettbutikk er full av arbeidsklær og vi har alltid åpen.Du er også velkommen til å se vårt store utvalg innen arbeidsklær, arbeidssko og verneutstyr. Besøk en av våre butikker som ligger sentralt til på Jessheim eller Lillestrøm.


Du kan se helle vårt utvalg i arbeidsklær her

  • Multinorm